Home

Dit is de “rowing tracker development community”.

Binnen het project “optimaliseren van voortstuwing in roeien” proberen wij met behulp van innovatieve feedback roeiend Nederland efficiënter en slimmer te laten trainen. Het afgelopen jaar hebben wij gemerkt dat er voor het optimaliseren van trainingen veel behoefte is aan het monitoren van roeiers en trainingen. Er zijn verschillende applicaties in omloop maar een concrete tool om op een makkelijke (en goedkope) manier je boottrainingen op te nemen en te analyseren en dat te combineren met hoe een roeier zich fysiek en mentaal voelt ontbreekt.

Dit ” open source’ forum heeft als doel om alle kennis en kunde wat er in Nederland op roeigebied en applicatie ontwikkeling is te combineren en verder te ontwikkelen. Als lid van de community heb je beschikking tot software die ontwikkeld is/wordt om roeiers en trainingen te monitoren en draag je bij aan het verbeteren van de software. Daarnaast kun je in de vorm van een discussie input leveren wat er nog nodig is om nog efficiënter te trainen.

Voor lidmaatschap kun je je registeren onder het kopje “registreren“. Wanneer je registreert moet je akkoord gaan met een aantal algemene open source voorwaarden. Deze zijn hier te vinden.

Ben je al aangemeld? Dan kun je hier inloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *